Bocins de paper, màgia i colors: Colors...

dissabte, 9 de juliol del 2011

Colors...

La vida és com el mar. Les efímeres sensacions de les onades són a la superfície. Les intenses emocions es troben a les profunditats.

(Xavier Costa)
Avui he rescatat aquesta llibreteta, feta amb uns "posavasos" (com es deu dir això en català?), unes flors fetes amb feltre i una mica de ràfia de colors trenada per fer la tanca i també per cosir els dos quadernets de la llibreta.

Una llibreteta amb colors vius, per acompanyar aquest estiu que tots desitgem que estigui ple de sensacions, de mar, de pau, de viatges, de llibres, de relax, d'experiències, de descobriments, de compartir...


5 comentaris:

  1. Hola Montse,
    gràcies per visitar el meu bloc. Jo també sóc de Vilanova, casualitats, oi?
    Blogger no va gaire bé i no puc deixar comentaris.
    Fins aviat,
    Sònia
    http://somiaencolors.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Ostres... doncs sí... la vida és plena de casualitats i el món és petit... el comentari l'has deixat bé... :) M'hauràs de dir on fas els tallers que m'apunto!!!
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Jejejejeje... En realitat no em dedico a això, sóc mestra, treballo a l'escola Sant Jordi de Vilanova. Resulta que algunes de les mames dels nens de la classe, no sé com(suposo que les notícies volen), van veure el meu bloc. Aleshores em van demanar que els preparés un taller d'scrap, en total han vingut set mames i una companya. Però, buffffff!!! Me n'he adonat que és una feinada, el que sí poden fer algun dia és una crop, com diuen els americans, una trobada per compartir idees i aquestes coses.
    Petonets,
    Sònia

    ResponElimina
  4. Doncs espero aquesta crop promesa :)

    ResponElimina
  5. Quins colors! M'agrada moltíssim!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina